Cercar en aquest blog

dissabte, 30 de novembre del 2013

Pa amb Oli i Sucre

  

Hola tothom


Aquesta última setmana ha estat molt especial a l'escola degut a que hem celebrat l'aniversari del fundador de les Escoles Pies Josep de Calassanç. Mai havia viscut una celebració així a l'escola amb molta alegria per part dels nens i les mestres, pel matí al patí va ser diferent per què varen venir el nens de 4t , 5e, 6e de Primària a l'escola dels petits per fer-lis la "Fireta" que eren un conjunt de jocs i activitats des des llençar pilotes contra construccions, pintar-se la cara, jugar a pirates, fer un circuit amb bicis petites., va ser molt bonic tot un ambient molt familiar dels nens grans amb els petits.

Per la tarda vem fer el berenar per tots els nens de l'escola que també el feien p4 i p5 i els de p3 feien les estovalles, el berenar era Pa amb Oli i Sucre, va ser molt divertit veure com preparaven els pa amb oli i sucre, experimentant i llepant el sucre i l'oli i olorant el pa. A més tots els cursos de p4 i p5 havien après durant aquells dies el poema de Miquel Martí Pol que es diu : Pa amb Oli i sucre". Quan tot estava preparat vem baixar al pati tota l'escola i vem deixar el pa a les taules decorades amb gomets pels nens de P3 i van posar una cançó i uns nens van recitar el poema que havien après i vem tastar el pa amb oli , per cert estava molt bo us ho recomano.

Els nens durant la setmana anterior ja m'havien explicat una mica en que cosistia el dia de la Fireta, el dia desprès de la celebració vem fer una fitxa per recordar aquest dia que la vaig trobar molt original consistia en retallar un dibuix que tenia forma de llesca de pa, posar-li cola líquida que previàment l'havien barregat les mestres amb pintura groga per què semblés oli i desprès una mica de sucre per sobre. Van quedar molt macos tots.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada