Cercar en aquest blog

dimarts, 26 de novembre del 2013

Tallers dins les aules!!

Hola a tots!!

Primer de tot dir-vos que durant aquest període de pràctiques a l’Escola Bressol Soleia, està sent una experiència molt positiva, tant personalment com professionalment. Ja que he tingut la oportunitat d’observar diferents moments dins de l’escola que m’han ajudat a guiar-me molt més en aquest món.

És per això, que voldria compartir amb vosaltres una de les setmanes que he trobat molt interessant. Es tracta doncs, de la setmana dels tallers dins de les aules. Va ser una setmana molt enriquidora, ja que vaig tenir la oportunitat de veure diferents propostes de les mestres cap als infants, sempre tenint en compte els gustos d’aquests. Per tant, cada dia es tractava de fer un taller diferent dins d’una estança (aula) diferent. Aquests tallers es basaven en la tardor, ja que és l’estació la qual s’està treballant durant aquest semestre. Un dels aspectes a destacar d’aquesta setmana de tallers, va ser la observació de  les actituds dels diferents nens, ja que he pogut veure que molts d’ells no estaven preparats per fer aquest tipus de tallers, ja sigui per por o per vergonya. D’altra banda, esmentar que és molt gratificant que els nens es puguin familiaritzar amb aquesta estació a través de diferents activitats i a la vegada, arribar a passar-s’ho d’allò més bé juntament amb els altres companys.

Per acabar comentar que ha estat molt agradable l’observació durant aquests tallers, ja que en aquests moments te’n adones que és molt important el benestar dels infants. És a dir, que sempre s’ha de treballar amb ganes i amb molt d’entusiasme per tal de fer possible un bon futur per aquests infants que tot just estan començant a créixer.

Evelyn Ccente 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada