Cercar en aquest blog

dimecres, 27 de novembre del 2013

2a Sessió de Joc Heurístic

Hola companys i companyes!

Ahir vaig poder observar la segona sessió de Joc Heurístic. No sé si ho recordeu, però la setmana passada vaig fer l’entrada sobre la primera sessió, compartint amb vosaltres alguns interrogants que em van sorgir.

Doncs bé, en aquesta segona sessió, la mestra va treure el següent material: mànegues, tubs, pots metàl·lics i cadenes. El material era molt menys variat que a la primera sessió, però hi havia bastant per a que tots poguessin agafar. Tot i així, els nens i nenes tampoc van jugar gaire. 

La meva tutora es va quedar molt sorpresa, ja que no entenia el perquè no li feien cas. Sempre hi ha alguns que no els interessa, però en aquest cas són la gran majoria. Cal dir que aquesta segona vegada, vam treure fóra de classe quasi totes les joguines, però els infants agafaven les cadires, els coixins, s’estiraven al racó tou... 

I ara, què passa? Per què els nens i nenes continuen sense interessar-se pel joc heurístic? Pot ser que el material no els agradi? O, encara que tenen un any, ja han passat l’etapa del joc heurístic?

Salutacions.

Jennifer Valencia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada