Cercar en aquest blog

dijous, 28 de novembre del 2013

Experimentem amb arròs

La primera setmana va ser esgotadora. Aquesta segona setmana he estat més còmode ja que estava millor situat i sabia que fer i com en tot moment. La Fina comparteix tots els dies amb mi el que fa i perquè ho fa. Li vaig demanar fins hi tot fer l’activitat del teatre de titelles que va anar força bé. Tot hi això, de totes les activitats em quedaria amb la d’experimentació (foto). Tan simple com omplir d’arròs uns recipients, donar  unes culleres i pots d’Actimel. Els nens van gaudir una bona estona aprenent les característiques d’aquest material.



Cada dia ajudo a la Fina a canviar tots els bolquers de tots els nens. A vegades em diu que ella s’ocupa dels que es fan “caca” però igualment els canvio quan puc.

L’hora del pati és potser el moment on més pots aprendre dels petits. Quins són els seus interessos, que li agrada fer, com ho fa, amb qui ho fa...  Ha estat una setmana de pluges i els nens de la classe dels elefants quasi no han pogut sortir i s’ha notat molt, estaven més irritables, més nerviosos i molt més intranquils.Per sort els darrers dies de la setmana va sortir el sol, els nens es van tranquil·litzar força. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada